nieuws

C.J. Tarmond: commercieel directeur Skyworks.

bouwbreed

Skyworks in Rotterdam (klimmateriaal) heeft C.J. Tarmond (47) aangetrokken als commercieel directeur. Het gaat om een nieuwe functie die de taak van algemeen directeur R.A.J. Goes moet verlichten. “Het bedrijf”, zo stelt de nieuwe commercieel directeur, “is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zowel in omzet als in personeelsomvang en het aantal vestigingen. Vandaar dat er een uitbreiding van de directie nodig was.”

Tarmond zal de verantwoordelijkheid krijgen voor de commerciele leiding van de zeven vestigingen in het land. Evenals over de drie – nog dit jaar te openen – nieuwe vestigingen in respectievelijk Alkmaar, Rotterdam-Zuid en Hengelo

De strengere regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden is volgens Tarmond slechts zijdelings de oorzaak van de groei van Skyworks. “Het is wel zo dat wanneer de regelgeving strenger wordt, het kaf beter van het koren wordt gescheiden. Dat heb ik ook gemerkt bij de invoering van het borgsysteem in de elektronische beveiligingsbranche, waar ik hiervoor werkzaam was. De bedrijven die niet aan de gestelde eisen kunnen voldoen houden het niet lang vol. Het is daarom belangrijk dat je de wetgeving scherp in de gaten houdt.”

Naast Tarmond werd bij Skyworks ook de heer P. Hamstra benoemd tot marketing manager. Hamstra was hiervoor vestigingsmanager van het bedrijf in Amsterdam.

Reageer op dit artikel