nieuws

Amerikaan slokt Bouwman Verhuur op

bouwbreed

Bouwman Verhuur in Peize, verhuurder van tijdelijke units, keetwagens, containers en sanitaire eenheden in de bouw- en industriele sector, wordt overgenomen door GE Capital Modular Space. Dit bedrijf, met het hoofdkantoor in Antwerpen, maakt op zijn beurt weer deel uit van GE Capital Services uit Malvern in de Verenigde Staten.

Het Nederlandse bedrijf beschikt over 1100 units die kunnen worden verhuurd. De Amerikaanse moeder beschikt wereldwijd over 90.000 units.

In ons land behoort ook GE Capital Yellowcabin (de voormalige bedrijven Groenendijk Yellowcabin en Mobiel Units Bouw) met vestigingen in Ridderkerk, Moerdijk, Uden, Amsterdam en Hoogeveen tot GE General Modular Space.

De overname van Bouwman Verhuur, dat twaalf mensen in vaste dienst heeft, is ingegeven door de wil de marktpositie in het noordelijk deel van Nederland te versterken. Bouwman heeft behalve de hoofdvestiging in Peize vestigingen in Leeuwarden, Zwolle en Geldermalsen.

Reageer op dit artikel