nieuws

Nog iets warmer

bouwbreed

De laatste dagen viel het met de hoeveelheid zon, vooral in het oosten van het land, wel eens tegen. Inmiddels is de wind meer noordoostelijk en wordt de kans op lage wolken kleiner. Het is vandaag en morgen overwegend zonnig dankzij een hogedrukgebied dat van de Noordzee naar de Noorse Zee trekt. De temperatuur loopt op veel plaatsen op tot circa 25 gr. C op. Uit Frankrijk afkomstige onweersstoringen zullen ons pas zaterdagavond laat of zondag bereiken. De kans op een regen- of onweersbui neemt dan toe maar de temperatuur blijft op een zomers niveau.

Regio Noord: Droog en zonnig met temperaturen omstreeks 24 gr. C. Zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Regio Oost: Droog en zonnig met temperaturen omstreeks 25 gr. C. Zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Regio Zuid: Droog en zonnig weer met temperaturen omstreeks 26 gr. C. Zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Regio West: Droog en zonnig weer met temperaturen van omstreeks 25 gr. C. Zwakke tot matige noordoostelijke wind.

donderdag zon onder: 21.58 uur vrijdag zon op: 5.31 uur

Reageer op dit artikel