nieuws

Na zaterdag stabiliserend

bouwbreed

Een depressie die de afgelopen dagen in het Noordzeegebied heeft rondgezwalkt trekt vandaag en morgen over onze streken naar het oosten. De passage gaat gepaard met een toename van de buienactiviteit. Vanaf zondag ziet het er evenwel naar uit dat het weer gaat opknappen. Een nieuwe depressie is zich bij IJsland aan het warmlopen maar dankzij een uitloper van een krachtig Atlantisch hogedrukgebied zal het begin volgende week bij ons beter weer zijn. Er komt meer zon en de temperaturen bereiken

’s middags normale waarden van omstreeks 20 gr. C.

Regio Noord: Enkele buien waarvan sommige met onweer. Middagtemperaturen rond 18 gr. C. Noordelijke wind, in het Waddengebied toenemend tot krachtig.

Regio Oost: Buien met kans op onweer. Maximumtemperaturen 19 gr. C en een tot matig toenemende wind uit noordelijke richting.

Regio Zuid: Buien met kans op onweer. Maximumtemperaturen 19 gr. C en een tot matig toenemende noord- tot noordwestenwind.

Regio West: Enkele buien met kans op onweer, later stabiliserend. Temperaturen rond 18 gr. C. Matige tot krachtige noordenwind.

vrijdag zon onder: 22.02 uur

maandag zon op: 5.27 uur

Reageer op dit artikel