nieuws

JCB Transmissions wordt fors uitgebreid

bouwbreed Premium

JCB Transmissions, producent van assen en versnellingsbakken voor voornamelijk JCB bouwmaterieel, gaat zijn fabriekscomplex met 40 hectare uitbreiden. Hierdoor is het mogelijk de productie te verdubbelen.

De bestaande fabriek die gevestigd is op het Wrexham Industrial Estate in Noord Wales, heeft door de jaren heen al verschillende uitbreidingen ondergaan. De huidige uitbreiding is echter de grootste en zal het bedrijf de mogelijkheid bieden zijn productie te verdubbelen.

De huidige fabriek, met ongeveer 400 medewerkers, produceert nu 92% van JCB’s benodigde assen en versnellingsbakken, 20% van de onderdelen wordt door de verkoopmaatschappij International Transmissions Ltd geleverd aan fabrikanten buiten de JCB-groep.

De bouw van de nieuwste uitbreiding zal december 1997 gereed zijn, waarna de fabriek in fases in gebruik wordt genomen.

Reageer op dit artikel