nieuws

Constructeurs EGM verder onder vlag nieuwe eigenaars

bouwbreed

EGM Beheer concentreert zich op haar kernactiviteit architectuur. De onderneming heeft daarom besloten constructeur ACN over te doen aan CollmaG-Nederland. Het laatstgenoemde bedrijf is via haar dochter Goudstikker – de Vries actief op de Nederlandse markt.

Na de overname zullen de bureaus te Dordrecht en Zoetermeer worden samengevoegd tot Goudstikker – de Vries ACN. Tevens zal het nieuwe bedrijf worden gevestigd in Zoetermeer. De Goudstikker – de Vries-organisatie telt na de aankoop 85 medewerkers en heeft een omzet van circa f. 11 miljoen.

“Met het nieuwe bedrijf zijn we in staat het gehele spectrum van de bouw af te dekken. Goudstikker – de Vries is onder andere sterk in de woningbouw en ACN in een aantal utilitaire onderdelen als de bouw van gevangenissen,” aldus de woordvoerder van het bedrijf. “We ke nu veel meer aanbieden.”

Reageer op dit artikel