nieuws

Weekeinde slecht

bouwbreed Premium

Het is nog steeds tamelijk gestoord weer in Spanje. Woensdag viel er in Murcia 64 mm regen. Dat is drie keer zoveel als er normaal in de hele zomer wordt opgevangen. Bij ons wordt het dit weekeinde slechter weer onder invloed van een diepe depressie boven de Britse eilanden. Van tijd tot tijd valt er regen, vooral op zaterdag waait het stevig (aan zee windkracht 6) en met 17 gr. -19 gr. C is het koel. Ook na het weekeinde blijft het met de komst van nieuwe storingen wisselvalliger. Alleen dinsdag zou best een redelijke dag ke worden ofwel droog weer met geregeld zon.

Regio Noord: Veel bewolking en regen. Maximumtemperaturen 17 gr. C en een matige, in het Waddengebied krachtige zuid- tot zuidwestenwind.

Regio Oost: Veel bewolking en perioden met regen. Middagtemperaturen 17 gr. -18 gr. C en een matige zuid- tot zuidwestenwind.

Regio Zuid: Eerst regen, later op de dag ook mogelijk wat zon. Maximumtemperaturen 19 gr. C en een matige zuidzuidwestenwind.

Regio West: ’s Middags afnemende regenkansen. Middagtemperaturen 18 gr. C en matige, aan zee tot krachtige zuidzuidwestenwind.

vrijdag zon onder: 22.04 uur maandag zon op: 5.18 uur

Reageer op dit artikel