nieuws

Studiemiddag voor constructeurs

bouwbreed Premium

Op 24 juni houdt de Betonvereniging voor de derde maal een studiemiddag voor constructeurs. Deze vindt plaats in het congrescentrum De Reehorst te Ede. De middag wordt georganiseerd in samenwerking met het Centraal Overleg Bouwtoezicht (COB) en de stichting CUR.

Er komen onderwerpen aan de orde die direct te maken hebben met de praktijk van het constructief ontwerpen. Het gaat om de vervorming van balken onder kanaalplaatvloeren, het bepalen van de rotatie-stijfheid van funderingen, het schematiseren van betonconstructies, de taken en verantwoordelijkheden van de constructeur en het rekening houden met zaken die niet in de voorschriften staan, maar wel van belang zijn om schade aan constructies te voorkomen.

De studiemiddag is vooral bedoeld voor ingenieurs van Bouw- en Woningtoezichten en voor constructief ontwerpers.

Informatie is te verkrijgen bij de Betonvereniging te Gouda, tel. 0182 532389, fax 0182 537510.

Reageer op dit artikel