nieuws

Opbergsystemen toegesneden op onderdelen voor de bouw

bouwbreed

Veel tijd wordt verknoeid met het zoeken naar bevestigingsmaterialen en kleine onderdelen in de bouw. Om aan dit probleem tegemoet te komen heeft Wurth het kofferopbergsysteem Orsy 200 ontwikkeld en op de markt gebracht. Niet alleen voor bevestigingsmaterialen en kleine onderdelen, maar ook voor gereedschappen en kleine machines bieden de vijf verschillende basiskoffers van kunststof opbergmogelijkheden. De koffers zijn door Wurth Nederland leverbaar in hoogten van 71 tot en met 180 mm. Elke koffer is naar de wens van de gebruiker in te delen. Daarvoor heeft Wurth zes kunststof vakindelingen en tussenschotten, waarmee vele variaties mogelijk zijn. De koffers zijn bestand tegen alle weersinvloeden en tegen chemicalien. Ze koffers zijn ook leverbaar met een geintegreerde schouderriem.

Voor het opbergen van materialen en gereedschapkoffers levert het bedrijf tevens diverse afsluitbare stapelkasten met telescopische ladengeleiders. Met een verrijdbaar onderstel zijn de kasten gemakkelijk te verplaatsen.

Koffers en stapelkasten voor het veilig opbergen van onderdelen en machines in de bouw.

Reageer op dit artikel