nieuws

Mini-spots vrij plaatsbaar

bouwbreed Premium

Yorklite heeft mini-spotlights ontwikkeld voor verlaagde plafondsystemen, die geen rails voor bevestiging behoeven. Dat betekent dat de laagvoltage-spots direct aan de T-profielen van het verlaagde plafond zijn vast te klikken.

Het voordeel is ook dat ze willekeurig op de profielen zijn te verplaatsen.

De spots van Yorklite Limited te Riverside Park in Middlesborough, Engeland zijn geschikt voor T-profielen van 15 en 24 mm breed. Ze zijn door middel van een geprefabriceerd draad-plugsysteem in enkele seconden overal in het plafond aan te brengen, zonder dat de plafondtegels worden beschadigd.

De spots waaronder een type met een diameter van slechts 75 mm, zijn door het bedrijf leverbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse afwerkingen zoals in chroom, koper, zwart of wit gemoffeld.

Reageer op dit artikel