nieuws

Belgische Betondag op nieuwe locatie

bouwbreed

De Belgische Betondag, die op 23 oktober plaatsvindt, zal niet worden gehouden in het Residence Palace, maar in het Conventie- en Tentoonstellingscentrum ‘Les Pyramides’ te Brussel. De traditionele expositie wordt uitgebreid van twintig naar ongeveer vijftig exposanten. Belangstellenden ke zich voor een stand aanmelden tot eind juni.

De Belgische Betongroepering (BBG) heeft voor een nieuwe locatie gekozen, omdat het Residence Palace niet voldoende ruimte biedt. ‘Les Pyramides’ ligt bij het Noordstation te Brussel en is ruim genoeg voor meer dan vijfhonderd bezoekers. Tijdens de Betondag worden een aantal lezingen gegeven over de samenstelling van beton, de Europese normen, afgezonken tunnels en het herstel van de Kanaaltunnel met spuitbeton. Een gastspreker uit Duitsland, prof.dr.ing. H. Bomhard, behandelt de verhouding tussen beton en het milieu. Bovendien houdt de voorzitter van de BBG de traditionele Jaarrede.

Inlichtingen over de Belgische Betondag zijn te verkrijgen bij de BBG te Brussel, telefoon 00 32 2 6455211.

Reageer op dit artikel