nieuws

Almanak Vastgoed

bouwbreed

De derde editie van de ‘Almanak voor de Huur en Verhuur van Vastgoed’ biedt verhuurders/ beleggers van Vastgoed en partijen die zich professioneel met Vastgoed bezighouden, een breed scala aan informatie op het gebied van de particuliere verhuur. Het complete naslagwerk is ingedeeld naar zelfstandige woonruimte, onzelfstandige woonruimte (kamerverhuur) en bedrijfshuisvesting. Voorbeelden van onderwerpen zijn het huurbeleid ’97/’98, aanzeggen en inhalen huurverhoging, puntentellingen en soorten huurovereenkomsten.

Het boek biedt tevens een uitgebreid katern fiscaliteiten. De Almanak voor de Huur en Verhuur van Vastgoed is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Eigenaren van Vastgoed ‘Huis en Eigendom’ in Den Haag. Deze vereniging behartigt de belangen voor de particuliere verhuurders/beleggers en huiseigenaren op lokaal en landelijk niveau. De Almanak is te bestellen via telefoonnummer 070-3468892.

Reageer op dit artikel