nieuws

Vloerendivisie Fosroc zelfstandig verder

bouwbreed

Algemeen directeur G. Rietveld van Fosroc BV uit Velsen-Noord heeft de divisie Vloerafwerkingen en coatings van de Fosroc-vestigingen in Velsen, Heusden (Belgie) en Trappes (Frankrijk) gekocht van moedermaatschappij Burmah Castrol Ltd. Als nieuwe naam voor de firma is gekozen voor Him Chemie BV, de naam waaronder Fosroc tot 1982 bekend was. Handelsnamen worden respectievelijk Him Nederland, Him Belgie en Him France.

Him Nederland blijft zijn vloersystemen leveren aan de Burmah Castrol-vestigingen.

De verkoop van de vloerendivisie is een gevolg van het beleid van Burmah Castrol om zich te concentreren op zijn kernactiviteit, de betonreparatie. De divisie Betonreparatie en -bescherming is dan ook niet verkocht en gaat verder onder de naam Fosroc Benelux. Bij Him Nederland werken 35 mensen, Fosroc Benelux heeft vier personeelsleden.

Reageer op dit artikel