nieuws

Vereniging van waterbouwers groeit

bouwbreed Premium

Binnen de vereniging van waterbouwers in Bagger-, Kust- en Oeverwerken (VBKO) zal een afdeling Sleep en Duwboten worden gevormd. Deze afdeling komt naast de reeds bestaande afdelingen Beunschepen en Kleinschalig baggeren. Een en ander is het gevolg van het besluit van 42 ondernemers met sleep- en duwboten in de natte aannemerij om zich bij de VBKO aan te sluiten.

De ledenvergadering van de VBKO moet op 12 juni nog een formeel besluit over de toelating nemen, maar verwacht wordt dat er geen enkel bezwaar tegen bestaat. Op diezelfde 12de juni nemen een vijftal ondernemingen die internationaal werkzaam zijn met sleep- en duwboten in de natte aannemerij de beslissing, of zij zich eveneens zullen aansluiten bij de VBKO, binnen de nieuwe afdeling. Daarna zal het definitieve bestuur van de nieuwe afdeling worden gevormd.

Met de aansluiting van deze groep ondernemers telt de VBKO nu ruim 300 leden, waarin alle disciplines die te maken hebben met het uitvoeren van werken in de natte waterbouw, zowel nationaal als internationaal, ruim vertegenwoordigd

Reageer op dit artikel