nieuws

Tekening op A0-formaat in acht seconden gescand

bouwbreed Premium

Contex Scanning Technology heeft een scanner ontwikkeld, die in staat is een tekening op A0-formaat in acht seconden op te nemen. Het is de FSS 8300 Plusdsp, een aanvulling op de bestaande reeks Contex-scanners voor grote formaten.

Zij hebben allemaal een 32-bits controller en automatische contrastregeling, waardoor vage plekken op tekeningen ook een leesbaar beeld opleveren. De FSS 8300 is er ook in een uitvoering met een kopieerfunctie, die direct is aan te sluiten op een plotter of printer. Het scannen stopt automatisch aan het eind van het papier, zodat er geen papier verloren gaat als de originelen geen standaard formaat hebben. De scanners worden in ons land geleverd door Repromat BV te Velserbroek.

Reageer op dit artikel