nieuws

Primer en deklaag voor metaal in een product

bouwbreed Premium

Rust-Oleum Netherlands heeft in zijn laboratorium in Roosendaal de nieuwe CombiColor Metaal coatings ontwikkeld. In deze coatings zijn de roestwerende primer en een hoogglans deklaag gecombineerd. Bovendien zijn de coatings volgens de fabrikant erg tolerant als het om de voorbewerking van de ondergrond gaat: ontvetten en ontroesten met een schraper of staalborstel zijn voldoende.

CombiColor Metaal is een alkyd en geeft in een laag een maximale laagdikte van 75 micron. De coatings zijn vooral bedoeld voor buitentoepassingen in een matig corrosieve omgeving, zoals hekwerken, speeltoestellen, glasbakken en garagedeuren. Als er hoge eisen worden gesteld aan de corrosiewering, kan een tweelagensysteem worden toegepast, bestaande uit de sneldrogende CombiPrimer Roestwerend en CombiColor Metaal. Dit systeem is vooral bedoeld voor toepassingen in de industrie, zoals pijpleidingen, machines, damwanden en opslagtanks.

Reageer op dit artikel