nieuws

Luchtweerstand bij luchtbehandelings-systemen verlaagd

bouwbreed Premium

A.C. Engineering levert zijn ACE-filters voor luchtbehandelingskasten, warmteterugwinsystemen, ventilatiekanalen en airconditioningsystemen in een dusdanig vernieuwde versie, dat een heel lage luchtweerstand wordt bereikt. Dit zonder afbreuk te doen aan een effectieve afvanging van stofdeeltjes.

Het filter is door A.C. Engineering te Best te leveren in dikten van 25 en 50 mm en in gangbare afmetingen. Volgens de leverancier heeft het ACE-filter een luchtweerstand die 30 tot 70% lager is dan van vergelijkbare filters. Het filter is ook uit te voeren met een koolstof vulling. Dat betekent wel dat de luchtweerstand iets toeneemt. Door een gepatenteerd systeem zijn de filters snel en doeltreffend door de onderhoudsmonteur te verwisselen en vormen zij geen gevaar voor de gezondheid van de monteur.

Reageer op dit artikel