nieuws

Wacker Nederland opent steunpunt in Zuid-Nederland

bouwbreed Premium

Wacker Nederland BV, importeur van het gelijknamige verdichtingsmaterieel, is voor gebruikers van deze machines in het zuiden van het land beter bereikbaar geworden. In het Noord-Brabantse Best is in de afgelopen maanden druk gewerkt aan de nieuwbouw van het Wacker Service Station van waaruit een efficientere bediening mogelijk wordt van poen in de grond-, water- en wegenbouw in het zuiden van Nederland.

Ter gelegenheid van de opening van dit nieuwe ondersteuningspunt worden door Wacker Nederland van woensdag 23 april tot en met zaterdag 26 april open dagen gehouden.

De importeur zal tijdens die dagen een overzicht geven van het leveringsprogramma van Wacker. Verder zullen enkele nieuwe ontwikkelingen worden gedemonstreerd, waaronder de trilplaat DPU 10070. Deze verdichter heeft een massa van 680 kg en een centrifugaalkracht van 100 kN.

Reageer op dit artikel