nieuws

Studiemiddag veldverwarming voetbalvelden

bouwbreed

Agpo te Breda en Van der Beijl uit Rotterdam houden op dinsdag 22 april een studiemiddag over ‘Veldverwarming in Nederland, de feiten en cijfers’. Deze begint om 14.30 uur en vindt plaats in Fuji Film of het NAC-stadion te Breda. De bijeenkomst wordt mede gedragen door onder andere de KNVB, de Heidemij, energiebedrijf PNEM en de voetbalvereniging NAC.

Onder meer wordt ingegaan op de investering in en exploitatie van veldverwarming. Ook wordt aandacht besteed aan de graskwaliteit onder invloed van veldverwarming, die een steeds belangrijkere component vormt in de stadions van de toekomst. Vooral omdat voetbal van groot commercieel belang is geworden. Belangstellenden ke zich voor de studiemiddag aanmelden bij EPP public relations en communicatiemanagement te Utrecht, telefoon 030-2517734.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels