nieuws

Studiedag reparatie architectonisch beton

bouwbreed Premium

Op 8 april 1997 houdt de ‘International working party for documentation and conservation of buildings, sites and neighbourhoods of the modern movement’ (Docomomo) een studiedag over reparatie en behoud van architectonisch beton. De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van de Technische Universiteit te Eindhoven. De dagvoorzitter is Hubert-Jan Henkel, hoogleraar aan de TUE en voorzitter van Docomomo.

Er wordt een aantal methoden voor het herstel van schoon beton behandeld, zoals realkalisatie, dechlorering en kathodische bescherming. Ook worden enkele voorbeelden van geslaagde poen gegeven, waaronder het onderhoud van de Notre Dame te Parijs en van de Liederhalle te Stuttgart.

Inlichtingen:TUE Congresbureau, tel. 040 2474000, e-mail congressoffice0401ieb.tue.nl

Reageer op dit artikel