nieuws

Sierbestrating voor verschillende patronen

bouwbreed

Rheden Beton, onderdeel van de Struyck Groep te Oosterhout, introduceert een sierbestrating in zes kleuren, waarmee veel verschillende patronen samengesteld ke worden. De kleuren zijn grijs, rood, zwart, heldergeel, ceme en oranje. De betonstraatstenen zijn bedacht door industrieel ontwerper M. van der Heijden te Helmond. Ze hebben twee rechte en twee gebogen zijden, een holle en een bolle. De stenen zijn er in een linkse en een rechtse uitvoering.

Met vier stenen kan een vierkant worden samengesteld van 280 bij 280 mm. Binnen het vierkant tekenen zich twee kruisende golvende lijnen af. Door de kleur te varieren ke allerlei patronen worden gelegd. De hoogte van de ‘Conto’, zoals de steen wordt genoemd, is 60 mm. Hij wordt vervaardigd met kleurvaste toeslagstoffen.

Reageer op dit artikel