nieuws

Pega personen/goederenlift garant voor veilig transport

bouwbreed

De Materieeldienst van Koninklijke IBC BV, Best Materieeldienst BV, gaat vier Pega personen/goederenliften aanschaffen. Opdracht tot levering is gegeven aan importeur ANC Platforms en Hoists BV die daarmee de Pega bouwlift op de Nederlandse markt introduceert.

Best Materieel BV heeft gekozen voor het type Pega NOV 1030, een personen/goederenlift met een hefcapaciteit van 2000 kg of 24 personen en drie stuks, type NOV 1230, met 1200 kg hefcapaciteit of 15 personen.

De Pega lift is standaard voorzien van kooiruiten van plexiglas en van een smeerautomaat die zorgdraagt voor een automatische smering van de tandheugel. Standaard is evenzeer een in het elektrisch systeem ingebouwde softstart- en stopregeling. Voor de aandrijftechniek is gekozen voor componenten van gerenommeerde fabrikanten. Zo zijn in de Pega personen/goederenlift onder meer SEW Eurodrive aandrijvingen te vinden en Telemecanique schakelmateriaal. Ook een urenteller is standaard ingebouwd. Naar wens zijn draadloze oproepsystemen leverbaar, evenals op de klant toegesneden oplossingen met betrekking tot de kooiafmetingen en PLC-besturing.

De aandrijfmotoren domineren het interieur van de Pega liftcabine. Als alternatief kan ook worden gekozen voor een ‘Top-drive’ waarbij de aandrijfmotoren op het dak worden geplaatst.

Reageer op dit artikel