nieuws

Innoverend gebruik van beton onderwerp van symposium

bouwbreed

Op 7 mei houdt het Betondispuut van de Faculteit der Civiele Techniek van de TU Delft een symposium over innoverend bouwen in beton.

Het symposium vindt ’s middags plaats in het gebouw van de faculteit. Er worden lezingen gegeven over nieuwe ontwikkelingen in de bevestigingstechniek, het wapenen en voorspannen met kunststoffen, het toepassen van staalvezels in beton, het gebruik van beton bij de aanleg van de Tweede Heinenoordtunnel en de toepassing van zeer vloeibaar beton, dat niet getrild hoeft te worden. De sprekers komen onder andere van de Technische Universiteit te Stuttgart in Duitsland en de firma Kajima te Japan.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij het Betondispuut, te Delft, tel. (015) 278 47 69.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels