nieuws

Den Haag krijgt er weer kantoren bij

bouwbreed Premium

Een kantorenlocatie met ruimte voor ongeveer 37.000 m2 bruto vloeroppervlak, verdeeld over meerdere gebouwen. Dat moet De Groene Schenk in Den Haag worden waarvoor gisteren door verantwoordelijk wethouder Peter Noordanus en de private partijen hun handtekening hebben geplaatst. Het gaat om het gebied tussen de Laan van Nieuw Oost Indie en de spoorboog.

Donald Lambert van Bureau Kraaijvanger Urbis is als stedenbouwkundig supervisor aangesteld. Voor de ontwikkeling van het gebied hebben Blauwhoed Vastgoed bv en de Nationale Investeringsbank De Groene Schenk Ontwikkeling CV opgericht. Samen met Mabon bv gaat de combinatie de kantorenlocatie realiseren. In het kader van het gisteren ondertekende samenwerkingsovereenkomst is de gemeente verantwoordelijk voor de aanleg van wegen en openbaar groen . De bedoeling is dat nog dit jaar met de realisering van De Groene Schenk wordt begonnen.

Reageer op dit artikel