nieuws

De HD 895 S van Karcher voor intensief en veeleisend gebruik

bouwbreed Premium

De nieuwe krachtstroom koudwater-hogedrukreiniger van Karcher heet HD 895 S. Naast een werkdruk van 10 tot 195 bar en een wateropbrengst van 150 tot 850 liter per uur, valt bij deze reiniger vooral de staande bouwwijze op. Het transport en het opbergen wordt daardoor aanzienlijk vergemakkelijkt.

Karcher heeft met de HD 895 S een krachtige hogedrukreiniger ontwikkeld met een hoog bedieningscomfort. De HD 895 S is bijzonder geschikt voor intensief en veeleisend gebruik.

De messing cilinderkop en de verchroomde plunjers staan garant voor goede prestaties en probleemloze lange standtijden. De druk- en wateropbrengst zijn traploos regelbaar en zodoende aan te passen aan elke reinigingsopgave.

Het comfort van de HD 895 S hogedrukreiniger schuilt in verschillende kenmerken. De grote rubberen wielen zorgen voor een snel transport, terwijl de toebehoren eenvoudig ke worden opgeborgen aan de ruim uitgevoerde duwbeugel. In het aparte opbergvak zijn extra sproeier en vuilfrees binnen handbereik.

Nieuw is het ergonomisch gevormde ‘Softgrip’ spuitpistool dat met slechts een geringe knijpkracht te bedienen is. De, onder druk, 360 graden draaibare spuitlans met een lengte van 900 mm, de draaibaar gelagerde 10 meter hogedrukslang en een drievoudige sproeier maken het apparaat gebruiksklaar. Deze nieuwe toebehoren maken deel uit van het nieuwe Karcher Systeem 2000.

Met het start/stop-systeem wordt de HD 895 S automatisch uitgeschakeld indien de gebruiker het pistool loslaat. Niet alleen verhoogd dit de veiligheid maar wordt tevens de levensduur van motor en pomp gespaard. De geintegreerde afneembare reinigingsmiddelentank welke is voorzien van een vulstandcontrole heeft een capaciteit van 6 liter.

Het apparaat produceert een geluidsniveau van 74 dB (A) en is volledig recyclebaar.

Reageer op dit artikel