nieuws

Cito Benelux bouwt technologiecentrum

bouwbreed

Cito Benelux BV te Zevenaar gaat in Reeuwijk een technologie en trainingscentrum bouwen. Dit wordt gevestigd in het bedrijvenpark Reeuwijkse Poort aan de Rijksweg 12. Het centrum is ontworpen door architect J.G. van Dijk b.n.a. van Beheersmaatschappij De Wit in Gouda en wordt gebouwd door Bouwburo De Vries en Verburg te Stolwijk. Het nieuwe gebouw, dat een vloeroppervlakte krijgt van 1000 m2 en in drie en gedeeltelijk twee bouwlagen wordt uitgevoerd, wordt uitgerust met geavanceerde apparatuur.

Het centrum omvat een showroom, ruimten voor het geven van demonstraties, het houden van workshops en seminars alsmede kantoren en een bedrijfsrestaurant. Verwacht wordt dat het centrum in november in gebruik wordt genomen. De elektrotechnische producten die het technologiecentrum zal demonstreren worden toegepast in de industrie en de utiliteitsbouw.

Cito Benelux heeft op het terrein van zijn hoofdkantoor in Zevenaar een begin gemaakt met de bouw van een soortgelijke klanteninformatie- en trainingscentrum. Dit complex, dat in het voorjaar van 1998 in gebruik zal worden genomen, is voornamelijk bedoeld voor relaties uit het oosten van Nederland.

Reageer op dit artikel