nieuws

Betonvereniging houdt conferentie over onderzoek en praktijk

bouwbreed

Op 29 mei houdt de Betonvereniging een conferentie over onderzoek en praktijk op het gebied van beton. Het is een vervolg op de conferentie die op 23 mei 1996 over hetzelfde onderwerp werd gehouden.

Ditmaal richt de aandacht zich op concrete, veelbelovende technieken. Iedereen die dat wil, kan een bijdrage voor de conferentie aan de Betonvereniging sturen. Hij moet betrekking hebben op duurzaam bouwen, wapening en bekisting, numerieke modellering en niet-destructief onderzoek, nieuwe bouwmethoden en industrialisatie, bijzondere betonsoorten, of de investeringsimpuls en samenwerking in de bouw.

De bijdragen moeten voor 10 mei aan de Betonvereniging worden gezonden en mogen niet meer dan drie bladzijden A4 omvatten. Tijdens de conferentie krijgen de inzenders gelegenheid om een korte toelichting te geven.

Bovendien worden twee lezingen gegeven over innovaties bij NBM Amstelland en Unidek Bouw. Aan het eind van de dag worden knelpunten en oplossingen geinventariseerd.

Inlichtingen over de conferentie zijn te verkrijgen bij de Betonvereniging te Gouda, tel. (0182) 539 233.

Reageer op dit artikel