nieuws

Total station voor het kleine po

bouwbreed Premium

Sokkia heeft nu ook voor het kleine po een total station gelanceerd. Dit instrument, de SET5F is door minder grote organisaties, eenvoudig en effectief inzetbaar ook wanneer hij wordt gehanteerd door geen expert op het gebied van maatvoering.

De SET5F is uitgerust met slechts 4 toetsen en heldere complete programmatuur voor uitzet en meetwerk. Een intern geheugen van 3000 punten zorgt voor alle faciliteiten om vanaf een computer digitaal gegevens te laden en deze weer in de bouwput op te roepen. Via een display wordt de maatvoerder volgens de voerstraalmethode, een z.g. countdown naar nul voor zowel hoek als afstand snel naar de gewenste positie geleid. De meetnauwkeurigheid van de SET5F op de korte afstand bedraagt 3mm+2ppm.

Reageer op dit artikel