nieuws

Rolbezem maakt graafmachine tot effectieve veeginrichting

bouwbreed Premium

Het reinigen van zowel horizontale als verticale oppervlakken, zoals vervuilde rijbanen na graafwerkzaamheden, geluidschermen, gevels, maar ook containers en voertuigen gaat een stuk gemakkelijker met een door Holms Industri AB uit het Zweedse Motala ontwikkelde rolbezem.

Deze veeginrichting laat zich monteren aan de graafarm van een hydraulische graafmachine of graaf/laadcombinatie en vormt met deze dragermachine een mobiele, beweeglijke en in alle standen te manoeuvreren reinigingsinstallatie.

De Compact rolbezem heeft een hydraulisch aangedreven roterende borstel met een doorsnede van 900 mm, leverbaar in werkbreedtes van 0,6 tot 2,0 meter. De rolbezem wordt standaard vervaardigd van polypropyleen. Voor andere toepassingen worden door Holms ook bezems vervaardigd die zijn samengesteld uit gemengde kunststof/staalborstels Daarnaast is de bezem nog leverbaar als kwastenbezem en in een uitvoering voor het vegen tussen de rails. De bevestiging van de veeginrichting is aan te passen aan de meeste gangbare snelkoppelingsystemen. Het gewicht van de standaard rolbezem bedraagt 70 kg.

Volvo graaf/laadcombinatie met Holms Compact hydraulisch aangedreven rolbezem. De veeginrichting is geschikt voor reiniging van horizontale en verticale oppervlakken.

Reageer op dit artikel