nieuws

RGD krijgt nieuw onderkomen op Ceramique-terrein

bouwbreed Premium

Op het Ceramique-terrein in Maastricht zal medio april een begin worden gemaakt met de bouw van een verzamelkantoor voor de Rijksgebouwendienst. Het nieuwe onderkomen krijgt een oppervlakte van 12.000 m2 verdeeld over vier tot vijf bouwlagen en wordt voorzien van keramische vliesgevels.

Onder het maaiveld komt een parkeerkelder (3800 m2) die plaats biedt aan tachtig auto’s. Opdrachtgever en ontwikkelaar, namens de Rijksgebouwendienst Eindhoven, is Bouwfonds Vastgoedontwikkeling BV in Hoevelaken. Voor het ontwerp tekende Hubert-Jan Henket uit het Noord-Brabantse Esch. Het Eindhovense adviesbureau Van der Vorm treedt op als bouwkundig adviseur. Volgens een woordvoerder van de opdrachtgever belopen de kosten f. 38 tot f. 40 miljoen.

Reageer op dit artikel