nieuws

Ir. J. van Brummen: algemeen directeur Isover.

bouwbreed Premium

“Bedrijven als Isover worden veelal aangestuurd vanuit de techniek. Ik heb een commerciele achtergrond, en ik verwacht dat er vanuit die invalshoek nog het een en ander te verbeteren valt.” Dat stelt ir. J. van Brummen (48), die op 17 maart is benoemd tot algemeen directeur van ’s werelds grootste producent van isolatiematerialen uit glas- en steenwol: Isover.

Van Brummen bekleedde het afgelopen jaar de functie van commercieel directeur van Koninklijke Saint-Roch Veromco. Bij Isover had hij al langjarige commerciele ervaring opgedaan. Van 1987 tot 1996 was hij commercieel directeur voor Nederland.

“Het is verfrissend”, zo zegt hij, “Om er een tijdje er tussenuit te zijn geweest. Ik was natuurlijk niet van plan om zo kort bij Saint-Roch te zitten, maar als zo’n aanbieding zich voordoet zeg je geen nee.”

Van Brummen zal zich vooral gaan richten op de verbetering van het commerciele traject. “De afgelopen zeven jaar heeft Isover uitstekend gedraaid, en is er veel gemoderniseerd in de fabrieken. Ik zal me vooral richten op de verbetering van logistiek en service. De relatie tussen de producent en de klant kan nog worden verbeterd door de organisatie wat aan te passen en te investeren in informatica, waardoor de producten nog efficienter bij de klant terecht zullen komen.”

Reageer op dit artikel