nieuws

H. van den Berg: …positieve midlife-crisis…

bouwbreed

“De een koopt een motor rond z’n veertigste, de ander kiest voor een nieuwe baan. Mijn overstap heeft inderdaad wel iets te maken met een midlife-crisis, maar dan wel in positieve zin.” Dat stelt de heer H. van den Berg (41), die deze week in dienst trad als commercieel directeur van Den Hartog in ‘s-Gravendeel. Hij is afkomstig van Fraanje Renovatie uit Ridderkerk, waar hij de functie van adjunct-directeur vervulde.

Van den Berg: “Na 18 jaar bij Fraanje is de overstap naar een ander bedrijf even wennen. Maar ik was op zoek naar een breder perspectief. Het leuke van Den Hartog is dat dit bedrijf duurzaam bouwen hoog in het vaandel heeft staan. Op alle terreinen. Zowel in de bouw en in de inkoop van producten als in het onderhouden van relaties”.

Den Hartog heeft momenteel een aantal grote poen in aanbouw op de Moerdijk en in Rijswijk. “Hoewel ik in een commerciele functie zit ga ik toch regelmatig naar de bouwplaatsen. Ik vind het belangrijk om contact te houden met de werkvloer”, aldus Van den Berg.

Reageer op dit artikel