nieuws

Grontmij ontwerpt renovatie van circuit Assen

bouwbreed

Grontmij maakt het ontwerp voor de renovatie van het Assense TT-circuit. Het bedrijf geeft ook leiding aan de uitvoering van het project. De operatie, die f. 55 miljoen kost, heeft tot doel de internationale concurrentiepositie van het circuit te versterken.

Het plan bestaat onder andere uit de verbetering van de racebaan, de vergroting van het rennerskwartier en de uitbreiding van tribunes en pits. Ook komen er nieuwe faciliteiten voor de ontvangst van vips en wordt het medisch centrum gemoderniseerd.

Renovatie en herinrichting van parkeerterreinen en ingangen voor het publiek staan eveneens op het programma. Bij het ontwerpen is zorgvuldig rekening gehouden met het milieu rond het circuit, zo laat Grontmij weten.

Reageer op dit artikel