nieuws

AVBB congresseert over uitdagingen voor de bouw

bouwbreed

Woensdag 19 maart houdt het Algemeen Verbond Bouwbedrijf zijn jaarcongres in het Nederlands Congresgebouw in Den Haag. Het AVBB presenteert daar “uitdagingen voor de bouw bij de realisatie van innovatieve, duurzame, grensverleggende, technisch hoogstaande en ambachtelijke bouwproducten”, zo kondigt men aan.

Prof.dr.ir. H.A.J. de Ridder, hoogleraar methodisch ontwerpen bij de faculteit Civiele Techniek aan de TU Delft gaat er tijdens zijn toespraak diep op in. Mr. F.W.R. Evers, hoofddireceur Vereniging Natuurmonumnenten zal laten zien wat de visie van de bouw is op een aantal maatschappelijke vraagstukken zoals het milieu- en werkgelegenheidsbeleid.

Ook de jaarrede van voorzitter L.C. Brinkman ontbreekt niet op het programma.

Reageer op dit artikel