nieuws

Voor zesde maal Bau-Fachmesse te Leipzig

bouwbreed Premium

Van 22 tot 26 oktober vindt op het nieuwe terrein van de Leipziger Messe te Leipzig (Duitsland) voor de zesde maal de vakbeurs ‘Bau-Fachmesse Leipzig’ plaats. Aan de beurs nemen exposanten deel uit ca. 20 landen. Er worden ca. 110.000 bezoekers verwacht. Daarvan zijn ruim 5000 afkomstig uit Polen, Tsjechie en andere Oost-Europese landen. De beurs profileert zich dan ook als een ‘brug’ naar de groeiende bouwmarkt van Midden- en Oost-Europa.

Het aanbod van de beurs is ingedeeld naar branches, zoals daken, gevels, deuren, installaties, renovatie en restauratie, interieurbouw, gereedschappen, architectuur en dienstverlening. Daarnaast wordt speciale aandacht besteed aan ecologisch bouwen en automatisering. Tijdens de beurs worden twee congressen gehouden, over de toepassing van glas in de bouw en over renovatie en restauratie. Er vinden ook seminars plaats, onder meer over ecologisch en economisch bouwen en over de ontwikkeling van de architectuur in Oost-Europa.

Informatie over de Bau-Fachmesse Leipzig ’97 is te verkrijgen bij de Messe Leipzig, tel. 00 49 341 678 0, fax 00 49 341 67881821, e-mail 100774.315 0205compuserve.com.

Reageer op dit artikel