nieuws

Van Dam en Egels surfen naar de Cobouw-site

bouwbreed

Cobouw is officieel de elektronische snelweg opgeraasd. Gisteren heeft Marcel van Dam, oud-minister van volkshuisvesting maar bovenal Vara-coryfee, de Cobouw Web-site in gebruik genomen. Zoals bekend worden Cobouwabonnees ongekende mogelijkheden met het nieuwe medium geboden. De officiele openingshandeling van Van Dam was dan ook een moment waar menigeen meer dan reikhalzend naar heeft staan uitkijken.

Als een ervaren ‘muisridder’ liet Van Dam zich op aanwijzingen van Cobouwhoofdredacteur Willem Egels door de nieuwe site rondleiden. Geen stukje van het web met daarin onder andere nieuws, reclameuitingen, bouwberichten en aanbestedingen bleef dan ook onbezocht. Als laatste ‘surfde’ Van Dam de zogenaamde discussiepagina op. Deze pagina is er speciaal voor mensen die leuke, interessante, boeiende maar vooral ook prikkelende ideeen hebben. Deze stellingen ke zij hierop kwijt. Vervolgens ke andere internet-surfers en Cobouwabonnees hierop reageren. Zo ontstaat er (door mensen die het weten ke bedacht) een leuk discussieplatform.

Marcel van Dam zou Marcel van Dam niet zijn als ook hij niet weer op indringende wijze een discussie wilde aangaan: “Weg met de welstandscommissies” tikte hij dan ook met vaste vinger in. Daarmee was de opening van de Cobouw-site een feit. En of u nu maar even wilt reageren…

Reageer op dit artikel