nieuws

Ultimatum voor bestuur ‘De samenwerking’

bouwbreed Premium

De bouw- en houtbonden van FNV en CNV hebben het bestuur van de noodlijdende woningbouwvereniging De Samenwerking in Capelle aan den IJssel een ultimatum gesteld.

Het bestuur moet voor maandagochtend het managementteam op non-actief stellen anders komen er harde acties, zegt FNV-bestuurder C. Bos. Het conflict tussen het personeel, gesteund door de bonden, en het managementteam, gesteund door het bestuur, is na de uitspraak van de Rotterdamse rechtbankpresident mr. J. Mendlik verder verhard. Mendlik bepaalde woensdag dat het personeel de bezetting van het kantoor onmiddellijk moest opheffen. De bezetting van het kantoor is inderdaad opgeheven, maar een oplossing voor het conflict is nog niet nabij.

Reageer op dit artikel