nieuws

Onderbreking van koudebrug extra stijf

bouwbreed Premium

Ebea Bauelemente GmbH te Heusweiler in Duitsland levert elementen voor het onderbreken van koudebruggen in betonconstructies, die met relatief weinig wapeningsstaal toch extra stijfheid bieden. Dat meldde een woordvoerder van Ebea tijdens BAU ’97. De elementen bestaan uit een isolatie van polystyreen en een wapening van edelstaal.

Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het isoleren van de verbinding van een balkon aan een vloer, of van een borstwering aan een binnenwand. Er zijn een aantal standaardelementen, maar Ebea ontwikkelt ook speciaal op poen toegesneden oplossingen. Volgens de woordvoerder is de prijs van de elementen altijd concurrerend. Ebea Bauelemente maakt sinds kort deel uit van de ACO Groep te Budelsdorf in Duitsland.

Reageer op dit artikel