nieuws

Meerderheid exposanten in f. 99 weer op bouwbeurs

bouwbreed

Negen van de tien deelnemers van de Internationale Bouwbeurs f. 97 zijn over twee jaar weer van de partij. Bijna alle 1200 exposanten hebben laten weten dat de beurs aan hun doelstellingen heeft voldaan. Dertig procent geeft aan veel nieuwe contacten te hebben gelegd.

Dit blijkt uit de resultaten van de enquEte die de Koninklijke Jaarbeurs onder alle exposanten heeft gehouden. De beurs werd vorige week maandag 3 tot en met zaterdag 8 februari in de Jaarbeurs gehouden.

Met een totaal bezoekersaantal van 113.358 en het in gebruik hebben van alle hallen zijn er met deze zes dagen durende internationale beurs records geboekt. Uit de deelnemersenquEte blijkt verder dat driekwart van de exposanten het niveau van het bezoek als – uitstekend – en – goed – heeft ervaren.

Het in contact komen met nieuwe relaties is voor bijna de helft van de exposanten de belangrijkste reden om aan de beurs deel te nemen.

Bijna alle exposanten laten weten dat de beurs wat dat betreft aan hun doelstellingen heeft voldaan. Ruim dertig procent heeft – veel – nieuwe contacten aangeknoopt en tweederde houdt het op – een aantal – .

De exposanten waarvan tweederde aangeeft te exporteren zijn in hoge mate tevreden over de beurs. Als rapportcijfer heeft de editie f. 97 van de deelnemers een 7,4 gekregen.

Bezoekers

De bezoekers van de beurs waardeerden het evenement met een 7,5.

Het bekijken van nieuwe producten, systemen en technieken was voor bijna de helft van de ondervraagde bezoekers de belangrijkste reden om naar Utrecht te komen. Een op de vijf bezoekers kwam met inkoopplannen naar de beurs. De meeste bezoekers, 75,8 procent laten weten dat de beurs geheel aan de verwachtingen heeft voldaan.

Een nog groter percentage, namelijk 80,7 procent noemt het aanbod van de beurs volledig. Zestig procent van bezoekers zegt nu al te weten naar de volgende beurs, gepland in februari van 1999, te zullen gaan.

Reageer op dit artikel