nieuws

Internationale beurs voor natuursteen

bouwbreed

Van 29 mei tot 1 juni vindt te Nurnberg in Duitsland de internationale vakbeurs Stone+tec 97 plaats. De beurs gaat zowel over het product natuursteen als de bewerking ervan. Er is veel aandacht voor het bevestigen van natuursteen aan gevels met behulp van ankersystemen. Daarnaast worden de te ontwikkelingen op het gebied van de bewerking en afwerking getoond, zoals het CNC-gestuurde zagen, frezen, boren, slijpen en polijsten.

In totaal zijn er meer dan 1000 verschillende soorten natuursteen, afkomstig uit de hele wereld. Op de beurs bieden meer dan 600 exposanten hun natuursteenproducten aan. Daar komen nog eens ruim 300 exposanten bij met machines en technieken voor de bewerking en afwerking van het materiaal. Tijdens de vakbeurs worden verscheidene congressen en seminars gehouden, onder meer over restauratie en renovatie.

Reageer op dit artikel