nieuws

Dakrandprofiel op onderdelen verbeterd

bouwbreed Premium

Roval heeft een nieuw dakrandprofiel op de markt gebracht Bij dit vernieuwde aluminium dakrandprofiel loopt de dakrand schuin omhoog, waardoor het water niet in de hoek van het profiel met daarop de dakbedekking blijft staan.

Door de smalle constructie van het profiel van Roval Aluminium en Roestvaststaal BV uit Helmond kan men in tegenstelling tot veel andere, niet van de voorkant af in het profiel kijken. Dat geeft een mooier beeld.

Verder is de aanslag vergroot. Daardoor krijgt de aannemer niet de kans te sjoemelen met de aansluiting. Hij is verplicht de stootkant van het profiel tegen de voorzijde van het metselwerk of tegen het boeibord aan te sluiten. Zo blijft het aluminium profiel keurig op afstand, waardoor de kans op waterstrepen aanzienlijk wordt verminderd. Desgewenst kan het profiel worden voorzien van slobgaten.

Het profiel is leverbaar in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering.

Reageer op dit artikel