nieuws

Zesmaal Samsung voor Boels

bouwbreed

Samned Intern Transport BV heeft dezer dagen zes Samsung vorkheftrucks geleverd aan Boels Verhuur BV in Sittard. Daarmee bracht Boels het aantal Samsung heftrucks in de verhuurvloot op 20. Boels Verhuur richt zich met het verhuurprogramma op de bouwwereld en industrie en heeft inmiddels 20 vestigingen in ons land.

De geleverde Samsung heftrucks zijn dieseltrucks van het type SF25D met een hefcapaciteit van 2,5 ton. De krachtbron is een Nissan dieselmotor, gekoppeld tegen een Clark automatische transmissie. De hefmasten zijn driedelig en bereiken een hefhoogte van 4,5 meter. De machines hebben standaard een hydrostatische stuurinrichting en verstelbare stoel. Boels Verhuur BV met de hoofdvestiging in Sittard verhuurt een materieelpark van circa 2500 machines.

De heer A. Maes (l.) hoofd inkoop van Boels kreeg de sleutels van de zes nieuwe machines aangereikt door I. Sleypen van importeur Samned BV.

Reageer op dit artikel