nieuws

Serie boorstatieven voor boringen tot 150 mm

bouwbreed Premium

In de stand van Adamas Nederland BV op de Bouwvakbeurs Zuidlaren wordt door dit bedrijf een serie lichtgewicht boorstatieven tot 150 mm geintroduceerd. De serie bestaat uit een viertal typen waaronder de B-9, B-9D, de B-4K en B-16.

Het B-9 statief heeft een vacuum/ankerplaat en is geschikt voor all boormotoren met hals 60 mm en maximale boorgrootte van oe120 mm. Het statief weegt 7 kg. De B-9D is identiek aan de standaard B-9 maar heeft een draaibare kolom in driehoek plaat en is daarmee geschikt voor boringen in hoeken.

Ook het boorstatief B-4K komt overeen met de B-9 maar is speciaal bedoeld voor het maken van boringen dicht tegen de wand. Van iets zwaarder kaliber is de B-16. Dit statief is geschikt voor alle boormotoren met maximale boordiameter tot 150 mm. De verstelbare kolom is onder hoek te plaatsen tot 45 gr. . Bevestiging gebeurt ook hier met een vacuum/anker voetplaat terwijl de boormotor met een snelspansysteem in enkele seconden op het statief is te monteren.

Reageer op dit artikel