nieuws

Personalia Dr. ir. H.E. Sens: …Nieuwe lijn luchtbehandelingskasten opzetten….

bouwbreed Premium

Dr. ir. H.E. Sens (38) is benoemd tot adjunct-directeur van Koninklijke Verhulst Luchtbehandeling in Waalwijk. Sens was hiervoor technisch manager bij het bedrijf, en was in die functie voornamelijk belast met de invoering van de ISO-norm 9002 en verantwoordelijk voor de productielijn van luchtbehandelingskasten.

“De ISO-norm”, zo vertelt Sens, “hebben we drie jaar geleden in ons bezit gekregen. Mijn aandacht is nu voornamelijk gericht op het opzetten van een nieuwe lijn luchtbehandelingskasten.”

Als fabrikant van installaties heeft Sens weinig contact met de uitvoerende bouw. “Alleen bij grote projecten, zoals onlangs bij renovatie van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, praat ik in de voorfase met het bouwteam, om concrete afspraken te maken over het te gebruiken systeem.”

Het bedrijf heeft onlangs een nieuw soort koelconvector op de markt gebracht, waarmee lucht met water wordt gekoeld. Sens: “Het gaat hier om een nieuwe trend. De koelconvectoren nemen veel minder ruimte in en en kunnen zo een besparing van het bouwvolume opleveren.”

In zijn nieuwe functie zal Sens grotendeels dezelfde taken houden, zij het nu met directieverantwoordelijkheid. “Het gehele directieteam is onlangs opnieuw samengesteld. Op die manier hopen we slagvaardig de volgende eeuw binnen te gaan.”

Reageer op dit artikel