nieuws

Ook met hangbrug veilig de hoek om

bouwbreed Premium

ltrex heeft op de Bouwvakbeurs te Zuidlaren enkele interessante noviteiten. Deze specialist in klimmateriaal introduceet op dit gebied een tweetal nieuwe ontwikkelingen die een bijdrage leveren aan nog veiliger omstandigheden op grotere werkhoogten.

Het programma modulaire hangbruggen is door Altrex uitgebreid met een verstelbare hoeksectie. Met deze constructie, waarvan door de fabrikant in Zuidlaren voorlopig nog een prototype wordt geexposeerd, wordt een pasklare oplossing geboden met een en dezelfde hoeksectie hangbruggen om uiteenlopende hoeken van een bouwconstructie te leiden. De hoeksectie is instelbaar van 20 tot 90 gr. . Aan de hand van een door Altrex samengestelde tabel is op eenvoudige wijze een groot aantal samenstellingsvarianten van cirkelvormige bruggen te berekenen.

Een andere noviteit bij Altrex vormt de vouwsteiger 5500, een werkconstructie met een 1,35 meter brede werkvloer waarop voldoende ruimte wordt geboden voor het plaatsen van materiaal en gereedschappen. Deze vouwsteiger heeft dezelfde maatvoering als de bestaande Altrex vouwsteigers en is derhalve met standaard elementen uit te bouwen.

Reageer op dit artikel