nieuws

Nieuwe vierweg meeneemheftruck voor lange ladingen

bouwbreed Premium

Kooi BV in Vrouwenparochie heeft de range modellen meeneemheftrucks uitgebreid met de Z2-3V, een zogenoemde vierweg meeneemheftruck. Deze aanwinst heeft een hefvermogen van twee ton in de standaarduitvoering (met een maximum van vier ton), weegt slechts 1950 kg en heeft, zoals men van een Kooi Aap gewend is, een zeer geringe overhangmaat.

Door de grote wendbaarheid is de machine met name geschikt voor het afleveren van lange ladingen. In slechts enkele seconden kan de rijrichting worden veranderd van voor- of achterwaarts naar zijwaarts. Lange ladingen, hout, kozijnen, buizen en dergelijke kunnen op die manier snel en gemakkelijk op moeilijk toegankelijke plaatsen, bijvoorbeeld door smalle deuren, worden afgeleverd.

Naast de Z2-3V levert Kooi de ZRTV, de off road heavy duty vierweg machine met dwarszit, en is de vierweg-uitvoering ook op meeneemheftrucks met stuurboom leverbaar.

Reageer op dit artikel