nieuws

Nieuwe versie software voor RAW-systematiek in gww

bouwbreed

Bakker en Spees, software voor gww- en groensector, presenteert op de Infratech de nieuwste versie van de ‘RAW’-reeks bestaande uit modules voor bestek, calculatie, administratie en nacalculatie. De laatste uitbreiding van de reeks programma’s betreft een module voor nacalculatie. De gegevens hieruit zijn te gebruiken in andere modulen bijvoorbeeld bij nieuwe begrotingen. De bediening van de functies van het programma gaat via pull-down menu’s en via sneltoetsen. Besteksgegevens kunnen worden doorlopen met behulp van een snelzoeker.

De bediening van alle modulen is gericht op het direct invoeren van gegevens. Daardoor blijft het werken met de RAW-systematiek overzichtelijk. Het pakket RAW-Bestek/ RAW-Calc is bij uitstek geschikt voor het maken, ramen en begroten van bestekken opgezet volgens de RAW-systematiek. Door de geintegreerde opzet kan het maken van bestekken en het begroten tegelijkertijd plaatsvinden. Daarbij maakt de volgorde van werken niet uit. Binnen een begroting kan het bijbehorende bestek worden aangepast en binnen een bestek kan worden gecalculeerd. Daarnaast kan met RAW-Administratie en RAW-Project de bestekken in hun vordering worden bijgehouden.

Reageer op dit artikel