nieuws

Import Belle nu bij Stammis Bouwmachines

bouwbreed

W. de Rooy BV, Waalwijk heeft met ingang van dit jaar de importactiviteiten rond het Britse machinemerk Belle beeindigd. De verkooprechten voor de Nederlandse markt van de schrankladers en betonmolens van deze fabrikant zijn sinds 1 januari 1997 overgedragen aan Stammis Bouwmachines BV.

Dit machine-importbedrijf zal vanuit de vestigingen Heerhugowaard, Beverwijk en Leiden de verschillende regio’s gaan bedienen. W. de Rooy BV verwierf de importrechten van Belle vorig jaar kort voor de Technische Kontaktdagen. Dat na nauwelijks een jaar de verkoop van de Belle producten zijn gestaakt houdt verband met de aard van de kernactiviteiten van dit bedrijf. Deze bewegen zich niet op het gebied van machineverkopen maar liggen meer in de handel in zand en grond, afvalverwerking, milieubeheer, containerverhuur en grond- en sloopwerken.

Reageer op dit artikel