nieuws

Houtcombinatie presenteert zich

bouwbreed

Dit jaar kunnen beursbezoekers van de Bouwbeurs Zuidlaren kennis maken met de nieuwe Houtgroep Eecen Nederland NV te Oudkarspel. De bedrijven Eecen 1805 en de Houtgroep Nederland zijn gefuseerd. Binnen de nieuwe combinatie zijn nu twintig bedrijven werkzaam met een goede spreiding over een groot deel van Nederland. Ze zijn goed geoutilleerd en kunnen aan veel wensen van opdrachtgevers voldoen.

Behalve dat de nieuwe Houtgroep op de beurs aandacht besteedt aan informatie over houtproducten wordt ook informatie verstrekt over de constructie en prefabricage van houtproducten. Voorts worden twee methoden van de vingerlastechniek gedemonstreerd voor het maken van drie- of vierzijdig foutvrij kozijnhout. Tevens worden op deze wijze balken in lange lengten van 10-20 meter geproduceerd voor dragende constructies. Ze zijn voorzien van certificaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels