nieuws

Hitachi sleuvenzagen werken droog

bouwbreed Premium

Een aanvulling op het Hitachi programma elektrische handgereedschappen zijn de diamantsleuvenzaagmachines CNF35U en CNF65U. Beide zijn geschikt voor het werken in beton en metselwerk en dergelijke materialen en kunnen worden uitgerust met enkel of dubbel zaagblad. Bij twee bladen is met de CNF35U een maximale sleufbreedte te zagen van 25 mm en met de CNF65U 40 mm. De gediamanteerde bladen kunnen droog zagen.

Naar wens zijn de nieuwe modellen uit te rusten met krachtige stofafzuiging. De CNF35U heeft een zaagbladdiameter van 125 mm en een maximale zaagdiepte van 30 mm. Het onbelast toerental van 1500 Watt elektromotor is 10.000 omw/min. De machine weegt 3,8 kg. De 2400 Watt sterke CNF65U weegt 10,5 kg en heeft een zaagbladdiameter van 230 mm . Daarmee bereikt hij een zaagdiepte van maximaal 65 mm.

Reageer op dit artikel